Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:58 "Kütahya’ya Şehir Hastanesi’ni kazandıran Cumhurbaşkanımıza minnettarız"17:57 Konya Ticaret Odası KGTÜ’yü seçti17:57 Sosyal medyadaki ‘para sayma’ görüntülerine ilişkin iş adamı Köksal’ın ifad...17:56 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki Tavşanlı’da17:53 Eskişehir Valiliği seçim günü alınacak trafik tedbirlerini açıkladı17:53 Dilendiği tespit edilen 1 çocuk polis ekiplerince yetkililere teslim edildi17:52 Marmaris Cumhur ittifakı adayı Yazıcı, söz verdi17:51 Muğla’da minik öğrenciler fidan dikti17:51 Bartın Irmağı su sporları turizmine kazandırılacak17:50 Başkan Altay: “31 ilçemizin tamamında Konya’mıza 5 yıl daha hizmet etmek is...17:47 Tarihi ve doğal güzellikleri ile hayran bırakan Amasra’da bin 500 kişiye if...17:46 Diyarbakır’da 7 aracın karıştığı zincirleme kazada 4 kişi yaralandı17:45 Fatih Erbakan: “Türkiye genelinde adım adım 1 milyon üyeye doğru yürüyoruz”17:40 Marmaris’te bulunan 2500 yıllık kaya mezarı turizme kazandırılıyor17:35 Tahkim Kurulu’ndan, Hüseyin Göçek ve Suat Arslanboğa’nın başvurularına ret!17:34 Başkan adayı Tosun, “Emlak vergilerindeki mağduriyeti gidereceğiz” dedi17:31 Çay ocağında cinayet : Husumetlisini öldürdü17:30 Cezaevi firarisi hırsızlık için geldiği köyde yakalandı17:30 Öğrencilerden ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan kolisi17:29 Hafriyat kamyonunun altına saklanırken yakayı ele verdi
Sami Er
Yerel 17 Haziran 2020 - 10:23 Yorum: 0

Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinden, Başkan Atay’a pazar yeri teşekkürü

Aydın'ın Efeler ilçesindeki Cumhuriyet Mahallesi sakinleri, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'a teşekkür etti.

Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinden, Başkan Atay’a pazar yeri teşekkürü

Aydın'ın Efeler ilçesindeki Cumhuriyet Mahallesi sakinleri, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'a teşekkür etti.

Normalleşme süreci ile birlikte Efeler'de kurulan semt pazarlarında da değişiklikler yapılmıştı. Efeler Belediyesi tarafından yapılan duyuru sonrasında Çarşamba günleri Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Nevzat Biçer Parkı Otopark Alanında tezgah açılabileceği bildirilmişti. Alınan bu karar sonrasında Cumhuriyet Mahallesi sakinleri adına Mahalle Muhtarı Ahmet Ören, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'a teşekkür etti.

"Halkçı Başkan olduğunu gösterdi"

Nevzat Biçer Pakı Otopark Alanı'na tekrar Pazar kurulması için mahalle sakinleri ile birlikte komisyon kurduklarını belirten Muhtar Ören; "Yaşanan bu virüs salgınından etkilenmeyen kimse kalmadı. Etkilenenlerden birisi de pazar yerleriydi. Salgınla mücadele kapsamında valilik, kaymakamlık ve belediye başkanlığının ortak kararı ile belirli noktalarda pazarlar açılması için düzenleme yapılmıştı. Bu düzenleme ile birlikte yaklaşık 1,5 ay burada semt pazarı kurulmuştu. Mahalle sakinlerimiz ile yaptığımız görüşmeler sonrasında herkesin bundan memnun olduğunu gözlemledik. Çünkü bizlere yakın semt pazarı maalesef yoktu. Alışverişini yapmak isteyen vatandaşlarımız ya eski otogar alanında kurulan pazara ya da Efekent Kapalı Pazar yerine gitmek zorunda kalıyordu. Mahallemizin bu hizmetlerden geri kalmaması adına bir komisyon oluşturduk ve yaptığımız çalışmalar sonrasında başkanımız Fatih Atay Bey'e ziyarette bulunduk ve burada semt pazarı kurulmasını talep ettik. Alınan kararla birlikte artık her Çarşamba günleri Nevzat Biçer Parkı Otopark Alanı'nda semt pazarımız kurulacak. Başkanımız, isteğimize kulak vererek pazarın kurulmasını sağladı ve halkçı başkan olduğunu bizlere gösterdi. Bizleri dinleyerek, talebimize kulak veren Başkanımız Fatih Atay'a, mahallelim ve kendim adına çok teşekkür ediyorum. Çünkü burada kurulacak olan pazar yerini sadece Cumhuriyet Mahallesi değil, yakın olan tüm mahalleliler kullanabilecek" dedi.

Efeler Belediyesi tarafından alınan kararla artık her Çarşamba günü, pazar yerine tahsis kaydı bulunan sadece üretici ve köylüler, Nevzat Biçer Parkı Otopark Alanına tezgah açabilecek.

Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinden, Başkan Atay’a pazar yeri teşekkürü

Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinden, Başkan Atay’a pazar yeri teşekkürü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber