Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 28 Ekim 2014 - 11:25 Yorum: 0

Cumhuriyet, vatanımız ve milletimiz için bir dönüm noktasıdır

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Cumhuriyetin ilanının 91. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Cumhuriyet, vatanımız ve milletimiz için bir dönüm noktasıdır

MALATYA - Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Cumhuriyetin ilanının 91. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Çakır’ın mesajı şöyle:

“Her türlü olumsuzluğa karşı tek bir vücut olan milletimizin tarihe altın harflerle yazılan zaferi Kurtuluş Savaşının ardından ilan edilen Cumhuriyet, vatanımız ve milletimiz için bir dönüm noktasıdır.

Kurtuluş savaşımızın başkomutanı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal  Atatürk’ün ‘en büyük eserim’ dediği Cumhuriyet, geleceğimizin güvencesi olarak her geçen gün daha da büyük bir önem kazanmaktadır.

Eşitlik ve bağımsızlık ilkesi üzerine, büyük bir millet olma iradesiyle kurulan Türkiye Cumhuriyeti, ağır bedeller ödenerek kazanılmıştır. Cumhuriyetimize sahip çıkarak O’nu korumak, gelecek nesillere aktarmak ve yüceltmek herkesin temel görevidir.

Bu duygu ve düşüncelerle, canları pahasına vatanlarını savunarak bu Cumhuriyeti bize armağan eden, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman ecdadımızı ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Cumhuriyetimizin 91. yılını idrak etmekten büyük bir mutluluk duyuyor, başta Malatyalı hemşerilerim olmak üzere, milletimizin bu büyük bayramını kutluyorum.”

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber