Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 17:38 Yorum: 0

Çumra Şehir Stadyumunda Çalışmalar Devam Ediyor

Konya'nın Çumra ilçesinde Şehir Stadyumunun yapımına devam ediliyor.

Çumra Şehir Stadyumunda Çalışmalar Devam Ediyor

Konya'nın Çumra ilçesinde Şehir Stadyumunun yapımına devam ediliyor.

Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz yaptığı açıklamada, "Eski belediye başkanlarımızdan Durmuş Ali Çalık tarafından ilçeye kazandırılan Çumra Şehir Stadyumu artık yetersiz kalmaya başlamış ve yaptırılan performans analiz sonuçlarına göre sağlamlık açısında tehlikeli olduğu ortaya çıkmıştır. İlçeye yetersiz kalan şehir stadyumu şuan yapılan çalışmalarla birlikte tam anlamı ile bir şehir kompleksi haline getiriliyor. Bu doğrultuda yapılan çalışmalarımız ilk olarak Şehir Stadyumunun etrafında bulunan ve kullanılamayan alanların, stadyumun duvarlarının da kaldırılmasıyla kullanılabilir hale getirilmesini sağladık. Yine bu alan içerisinde yeni bir Sentetik Halı saha daha yapıyoruz. Stadyum çevresinde ise sportif aletlerle yürüyüş alanları ve en önemlisi Çumra Şehir Stadyumumuzun tribünü 3 bin kişilik olarak yeniden yapılıyor. Bireysel sporlarda da büyük başarılar elde eden Çumra Çatalhöyük Belediye Spor Kulübünün kullanımında rahatlık olması için tüm spor dallarımız için bu tribün alanının alt kısmında salonlar yapıyoruz" dedi.

Başkan Oğuz, açıklamasında, "Bu hizmetlerin yapılmasında desteklerini bizlerden esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç ve Çumralı hemşehrimiz Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarımız Faruk Özçelik'e Çumra adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber