Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Magazin 30 Haziran 2022 - 19:38 Yorum: 0

Cüneyt Arkın’ın ailesi taziyeleri kabul etti

Cüneyt Arkın için Beşiktaş Sanatçılar Parkı'nda Kur'an-ı Kerim okundu. Arkın'ın ailesi taziyeleri kabul ederken, gelenlere de yemek ikram edildi.

Cüneyt Arkın’ın ailesi taziyeleri kabul etti

Cüneyt Arkın için Beşiktaş Sanatçılar Parkı'nda Kur'an-ı Kerim okundu. Arkın'ın ailesi taziyeleri kabul ederken, gelenlere de yemek ikram edildi.

85 yaşında hayata gözlerini yuman ünlü sinema oyuncusu ve Yeşilçam'ın jönlerinden Cüneyt Arkın'ın cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi. Usta oyuncunun son yolculuğuna uğurlanmasının ardından, Cüneyt Arkın'ın eşi Betül Cüreklibatır, oğulları Murat Arkın ve Kaan Cüreklibatır Beşiktaş Sanatçılar Parkı'nda taziyeleri kabul etti. Taziye programına Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da katıldı. Arkın'ın ruhuna Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başlayan taziyede, gelenlere yemek ikram edildi. Cüneyt Arkın'ın hayranları ve dostları taziye programına yoğun ilgi gösterdi. Yemeğin ardından yapılan dua ile birlikte taziye programı sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber