Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 05 Temmuz 2020 - 23:23 Yorum: 0

Cüneyt Çakır’ın kart raporu

Galatasaray-Trabzonspor maçını yöneten FIFA Kokartlı hakem Cüneyt Çakır, mücadelede sarı-kırmızılılara 1 kırmızı, 2 sarı, bordo-mavililere de 3...

Cüneyt Çakır’ın kart raporu

Galatasaray-Trabzonspor maçını yöneten FIFA Kokartlı hakem Cüneyt Çakır, mücadelede sarı-kırmızılılara 1 kırmızı, 2 sarı, bordo-mavililere de 3 sarı kart gösterdi.

Süper Lig'in 30. haftasında Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan Galatasaray - Trabzonspor karşılaşmasını FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetti. Çakır, bordo-mavililerin 3-1 kazandığı maçla birlikte iki takım arasındaki 3. müsabakada düdük çaldı. Deneyimli hakem mücadelede toplam 5 sarı kart, 1 de kırmızı kart gösterdi.

Sarı-kırmızılılarda Sofiane Feghouli kırmızı kart görürken, Saracchi ile Donk da sarı kart ile cezalandırıldı. Bordo-mavililerde de Manuel Da Costa, Alexander Sörloth ve Hüseyin Türkmen sarı kart gören isimler oldu.

Cüneyt Çakır’ın kart raporu

Cüneyt Çakır’ın kart raporu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber