Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
15:10 Yalova’da su sporları sezonu açıldı15:10 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Tüm dünya gibi bizim de sorunumuz olan enflasyonun...15:09 Bu proje ile Akyazı’nın trafik meselesi giderilecek15:08 CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği öne sürülen ’para sayma’ görüntüle...15:08 Beşiktaş’ta transfer komitesi kuruldu15:08 Camide ’siber dolandırıcılık’ uyarısı15:07 Tavlaşoğlu; Pulur Çayı dinlenme alanı olacak15:06 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul’un bir buçuk sene daha kaybetme tahammülün...15:06 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önümüzdeki 5 yılda, İstanbul’daki depreme dayanıksı...15:04 Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu15:04 Komşunun köpeğini tüfekle öldürme iddiasına gözaltı15:04 Bir babanın çocuğuna yaptığı akıl almaz görüntüler15:03 Polisliği bırakıp dünya turuna çıktı, Malezya’da kaçırıldı 13 saat dehşeti...15:00 Gazete Talas yine dopdolu14:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İstanbul’da 30 yıl önce başlattığımız yerel yönetim...14:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Depreme hazırlık için kullanılması gereken kaynakla...14:52 Tamer Karadağlı, Antalya’daki kültür merkezinin bakımsızlığından şikayet et...14:52 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul’u yöneten Büyükşehir Belediye Başkanı acab...14:52 Halkalı Merkez Mahallesi Dereboyu Caddesi’ndeki tekstil fabrikasında yangın...14:52 Cumhurbaşkanı Erdoğan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na, ’Tam ileri’ diyor, sen...
Sami Er
Spor 18 Ocak 2022 - 16:28 Yorum: 0

Curling Gençler ve Yıldızlar Turnuvası, start aldı

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılı Okul Sporları Floor Curling Gençler ve Yıldızlar İl...

Curling Gençler ve Yıldızlar Turnuvası, start aldı

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılı Okul Sporları Floor Curling Gençler ve Yıldızlar İl Birinciliği yarışmaları, fikstür çekimi sonrası Efeler Mimar Sinan Spor Salonunda start aldı.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde sporun tabana yayılması amacıyla düzenlenen okullar arası turnuvalar hız kesmiyor. Bu kapsamda yoğun ilgi gören Okul Sporları Floor Curling müsabakalarına Yıldızlar 9 takım ve Gençler 9 takım olmak üzere toplam 18 takım ve yüzlerce sporcunun katılımıyla başladı. Efeler Mimar Sinan Spor Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakalarda sporcular takım halinde birbirlerine karşı üstün performans göstererek mücadele etti. Sporcuların, Aydın'da yeni bir spor branşı olan Floor Curlingi oynarken gösterdikleri heyecan ve mutluluk dikkatler kaçmadı.

Herkesin kolaylıkla oynayabileceğini bir strateji oyunu olan Floor Curlingi son zamanlarda göz önünde bir spor olduğunu dile getiren Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu; "18 - 19 Ocak tarihlerinde iki gün boyunca sürecek İl Birinciliği yarışmalarında şampiyon olan takımın ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Türkiye şampiyonasına katılacak takımlara ve sporcularımıza da başarılar dilerim" dedi.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 18 -19 Ocak 2022 tarihleri arasında 2 gün süren Okullar arası Floor Curling Aydın İl Birinciliğinde dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları verilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber