Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 26 Ekim 2020 - 14:23 Yorum: 0

Cüzdanının çalındığını kredi katından alışveriş yapıldığı mesajı gelince anladı

Eskişehir'de kredi kartından alışveriş yapıldığı mesajı gelince cüzdanını bir mekanda unuttuğu ve çalındığını fark eden vatandaş polise giderek...

Cüzdanının çalındığını kredi katından alışveriş yapıldığı mesajı gelince anladı

Eskişehir'de kredi kartından alışveriş yapıldığı mesajı gelince cüzdanını bir mekanda unuttuğu ve çalındığını fark eden vatandaş polise giderek şikayetçi oldu.

Edinilen bilgilere göre olay, Tepebaşı İlçesi Yenibağlar Mahallesinde bulunan bir alkollü bir mekanda meydana geldi. Dışarıda D.A. isimli arkadaşıyla alkol alarak evine giden Ç.G., kredi kartından temassız alışveriş yapıldığı mesaj gelmesi üzerine cüzdanını mekandaki masada unuttuğunu fark etti. Mekana gidip masaya bakan Ç.G., cüzdanının orada olmadığını gördü. Arkadaşı D.A. ve evlerine gelip giden E.K. isimli şahısların olayla alakası olabileceğini belirten Ç.G.'nin kartından ise 360 lira para çekildiği anlaşıldı.

Olayla alakalı çalışmalar devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber