Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 17 Aralık 2014 - 19:53 Yorum: 0

ÇYDD Antalya Şubesi'ne ait lokalin düzenlenmesi

ÇYDD Antalya Şubesi Başkanı Karatepe:

ÇYDD Antalya Şubesi'ne ait lokalin düzenlenmesi

ANTALYA (AA) -  Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Antalya Şubesi Başkanı Hatice Karatepe, Yavuz Özcan Parkı sorununun sürdüğünü, konuyla ilgili dava açtıklarını bildirdi. 

ÇYDD lokalinde dernek üyeleriyle bir araya gelen Karatepe, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in dernekleriyle ilgili yaptığı açıklamaların gerçeği yansıtmadığını öne sürdü. 

Büyükşehir Belediyesi'nden kiraladıkları Yavuz Özcan Parkı alanındaki bölümü daha sonra kız öğrencilere burs sağlamak için başka bir şirkete kiraladıklarını söyledi. 

Karatepe, Büyükşehir Belediyesinin derneklerine 24 Kasım 2014'te kullandıkları alanı boşaltmaları için tebligat gönderdiğini, bunun üzerine dernek olarak Türel'i arayarak randevu talep ettiklerini belirtti.

Türel ile 30 Kasım'da görüştüklerini ifade eden Karatepe, "Türel, derneğe alternatif bir yer bulma sözü vererek emlak şube müdürünü adres olarak göstermiştir. 4 gün sonra Antalya Büyükşehir Belediyesi Emlak Şube Müdürü Osman Yılmaz'ı aradığımızda 'ellerinde uygun yer olmadığını' sözlü olarak tarafımıza bildirmiştir. Kendilerini hiç aramadığımız doğru değildir, çarpıtmadır" dedi.

Konunun siyasete alet edildiği iddialarına da değinen Karatepe, "Eski CHP Genel Başkanı, Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın derneğimizi ziyaret etmesinde davet söz konusu değil. ANSAN'nın tahliyesinden sonra sıranın derneğimizde olduğu algısı kamuoyunda oluştuğundan dolayı Baykal da derneğimize destek olmak için bir ziyarette bulunmuştur" diye konuştu.

Kızların okutulması için çaba harcadıklarını belirten Karatepe, "Yavuz Özcan Parkı sorunu sürüyor, konuyla ilgili dava açıldı. Dernek olarak bütün işlemleri hukuk çerçevesinde yürütüyoruz" şeklinde konuştu. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber