Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 23 Şubat 2022 - 20:03 Yorum: 0

D-650 karayolunda yağış kazaları beraberinde getirdi

Sakarya D-650 karayolunda yağışın da etkisi ile 50 metre arayla iki ayrı trafik kazası meydana geldi.

D-650 karayolunda yağış kazaları beraberinde getirdi

Sakarya D-650 karayolunda yağışın da etkisi ile 50 metre arayla iki ayrı trafik kazası meydana geldi. Sürücüsünün kontrolünden çıkan bir kamyonet devrilirken, yaklaşık 50 metre ileride ise tıra çarpan kamyon yoldan çıktı.

Kazalar, D-650 karayolu Geyve ilçesi Karaçam Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sakarya'dan Bilecik istikametine seyir halinde olan 10 BR 110 plakalı kamyon, 52 AAZ 743 plakalı tıra arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile kontrolden çıkan kamyon makaslama yaparak yol kenarındaki kanala girdi.

Aynı istikamette yaklaşık 50 metre ileride ise farklı bir kaza daha meydana geldi. Sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 34 HL 4613 plakalı kamyonet, yağışın da etkisi ile kontrolden çıktı. Sürücüsünün kontrolünden çıkan kamyonet yola devrildi. Her iki ayrı kazada da yaralanan olmazken araçlarda maddi hasar meydana geldi. Kaza sebebi ile bölgede trafikte kısa süreli yoğunluk oluştu. Araçların yoldan kaldırılması ile birlikte trafik normal seyrine döndü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber