Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yaşam 27 Kasım 2014 - 10:03 Yorum: 0

D-8 Genel Sekreteri Musavi AA standını ziyaret etti

Gelişen Sekiz Ülke (D-8) Genel Sekreteri Seyyid Ali Muhammed Musavi, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin 15. Uluslararası Fuarı'nda Anadolu Ajansı'nın standını ziyaret etti.

D-8 Genel Sekreteri Musavi AA standını ziyaret etti

Gelişen Sekiz Ülke (D-8) Genel Sekreteri Seyyid Ali Muhammed Musavi, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) 15. Uluslararası Fuarı'nda Anadolu Ajansı'nın (AA) standını ziyaret etti.

İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen MÜSİAD fuarında çeşitli stantları ziyaret olanağı bulduğunu söz eden Musavi, 'D-8 ailesinde hususi piyasaya iri ciddiyet veriyoruz. 2018 yılında D-8 üyesi devletler içerisinde 500 milyar dolar ticaret hacmi gayemiz var. D-8, bu amaca ulaşmada hususi piyasaya güveniyor' dedi.

MÜSİAD fuarından fazla fazla etkilendiğini belirten Musavi, 'Samimi konuşmak gerekirse, Türkiye D-8 ailesinin lideri. Türk hususi sektörüyle de gurur duyuyoruz' diye konuştu.

Musavi, ati D-8 zirvesinde aza devletlerin şirketlerinin katılacağı bir fuar ve iş zirvesi yapmayı umduklarını da kaydetti.

'AA en etken haber ajanslarından biri'

AA'nın standını gezmekten duyduğu mutluluğu da dile getiren Musavi, 'AA, alanda en etken haber ajanlarından biri' diye konuştu.

AA Genel Müdürü Kemal Öztürk'le de geçen aylarda görüşme olanağı bulduğunu söz eden Musavi, 'Çok yakında gerçekleştireceğimiz ülke başkanları zirvesinin marjında D-8 üyesi devletlerin haber ajanslarını da bir araya getirmeyi umut ediyoruz' ifadesini kullandı.

Musavi, ziyaret esnasında AA Genel Müdür Yardımcısı Yılmaz Yaman'la da bir araya geldi.

Yaman, Ajans'ın faaliyetleriyle ilgili bilgi piyasa Musavi'ye, AA'nın 2013 yılı Almanağı'nı armağan etti.


Kaynak: AA

ETİKETLER: Gelişmiş , genel , stand , ziyaret
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber