Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 18 Mart 2018 - 21:08 Yorum: 0

Da Costa yaklaşık 3 ay sonra kadroda

Medipol Başakşehir'in Faslı futbolcusu Manuel Da Costa, ligde oynanan Beşiktaş mücadelesine ilk 11'de başlayarak, yaklaşık 3 ay sonra turuncu-lacivertli...

Da Costa yaklaşık 3 ay sonra kadroda

Medipol Başakşehir'in Faslı futbolcusu Manuel Da Costa, ligde oynanan Beşiktaş mücadelesine ilk 11'de başlayarak, yaklaşık 3 ay sonra turuncu-lacivertli formayı terletmiş oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Medipol Başakşehir'in sahasında Beşiktaş'ı 1-0 mağlup ettiği mücadelede Da Costa, uzun süre sonra forma şansı buldu. Medipol Başakşehir'in sezon başında Yunan ekibi Olympiacos'tan transfer ettiği Faslı savunma oyuncusu Manuel Da Costa, 80 gün sonra sahaya çıktı. Savunma hattında cezalı Epureanu'nun yokluğunda Abdullah Avcı'nın tercih ettiği deneyimli savunma oyuncusu, Beşiktaş karşısında forma giyerek, ligde 4. maçına çıkmış oldu.

Son olarak Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Giresunspor ile deplasmanda oynanan karşılaşmada görev yapan Costa, siyah-beyazlılar karşısında 90 dakika sahada kaldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber