Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 15 Aralık 2018 - 18:48 Yorum: 0

Da Costa’nın yokluğunda defansta Mahmut Tekdemir

Medipol Başakşehir'de bu akşam oynanacak Galatasaray karşılaşmasında kırmızı kart cezasından dolayı forma giyemeyecek olan Da Costa'nın yerine savunma...

Da Costa’nın yokluğunda defansta Mahmut Tekdemir

Medipol Başakşehir'de bu akşam oynanacak Galatasaray karşılaşmasında kırmızı kart cezasından dolayı forma giyemeyecek olan Da Costa'nın yerine savunma hattında Mahmut Tekdemir görev yapacak.

Medipol Başakşehir, Süper Lig'in 16. haftasında bu akşam saat 19.00'da başlayacak maçta sahasında Galatasaray ile karşılaşacak. Turuncu-lacivertlilerde Da Costa, kırmızı kart cezasından dolayı bu zorlu mücadelede forma giyemeyecek. Teknik Direktör Abdullah Avcı da Faslı futbolcunun yerine defansta Mahmut Tekdemir'e yer verdi. Emre Belözoğlu ise Mahmut'un yokluğunda İrfan Can Kahveci ile ön liberoda görev yapacak.

M.Başakşehir'in Galatasaray maçı 11'i şu şekilde:

"Mert Günok, Caiçara, Mahmut Tekdemir, Epureanu, Clichy, İrfan Can, Emre Belözoğlu, Visca, Napoleoni, Mossoro, Bajic."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber