Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 21 Mart 2018 - 07:23 Yorum: 0

Dadaşlardan Palandöken’de "Bir gece Afrin’e girebiliriz" türküsü

Erzurum'da mahalli sanatçı ve belediye işçisi Fikret Şimşek, Zeytin Dalı Harekatı'na destek için daha önce seslendirdiği "Bir gece Afrin'e gelebiliriz"...

Dadaşlardan Palandöken’de 'Bir gece Afrin’e girebiliriz' türküsü

Erzurum'da mahalli sanatçı ve belediye işçisi Fikret Şimşek, Zeytin Dalı Harekatı'na destek için daha önce seslendirdiği "Bir gece Afrin'e gelebiliriz" türküsünü bu seferde Palandöken'de "Bir gece Afrin'e, Münbiç'e girebiliriz" şekliyle dile getirdi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ESKİ Genel Müdürlüğünde görevli işçi ve Hafız Kaleli Dadaşlar Fasıl ekibi solisti mahalli sanatçı Şimşek, Zeytin Dalı Harekatı için bestelediği, "Bir gece Afrin'e gelebiliriz" türküsünü yeni haliyle Palandöken'de yeniden seslendirdi.

Şimşek'in Palandöken'de soğuk havada çektiği türkünün klibi ise paylaştığı sosyal medya hesaplarından binlerce kişi tarafından beğenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber