Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 29 Ağustos 2016 - 11:08 Yorum: 0

Daday, Eğriceova Yaylasına sahip çıktı

Kastamonu'nun Daday ilçesinde bulunan ve doğal güzelliği ile dikkat çeken Eğriceova yaylasının hayat bulması için yürütülen çalışmalar meyvelerini...

Daday, Eğriceova Yaylasına sahip çıktı

Kastamonu'nun Daday ilçesinde bulunan ve doğal güzelliği ile dikkat çeken Eğriceova yaylasının hayat bulması için yürütülen çalışmalar meyvelerini vermeye başladı.

Kastamonu'nun Daday ilçesi Çamkonak köyünde bulunan ve doğal güzelliği ile kendisine hayran bırakan Eğriceova Yaylası misafirlerini bekliyor. Her yıl binlerce kişiyi ağırlayan Eğriceova yaylasını Kaymakam Süleyman Polat ziyaret ederek piknik yaptı. Pikniğe, Garnizon Komutanı M. Ali Sayar, belediye başkanı Hasan Fehmi Taş, İGM üyeleri Ziya Kabakçı, Mehmet Apaydın, AK Parti ilçe Başkanı Recep Gazioğlu ve parti yönetimi, ilçe müftüsü İsmail Çakır, vaiz Hasan Demirci, Orman Müdürü Cengiz Dik, daire amirleri, muhtarlar, sivil toplum örgütleri, turizm işletmecileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Daha önce Eğriceova yaylası için bir çok girişimlerde bulunduğunu fakat karşılık alamadığını bildiren köy muhtarı Metin Gebeş, bugün bu yardım çağrısına kulak verip gelen herkese teşekkür ettiğini söyledi. Festival tadında geçen piknik organizasyonunda Kaymakam Polat ve piknik organizasyonuna katılanlar önce Daday- Araç orman sınırını gezerek incelemelerde bulundu. Kaymakam Polat Eğriceova yaylasında yapılabilecek aktiviteler hakkında herkesin görüş ve önerileri dinledi. Eğriceovanın harika bir yer olduğunu fakat herkes tarafından bilinmediğini öncelikle bu harika yerin herkes tarafından bilinmesi ve tanıtılması gerektiğini savunan turizmciler bu konuda önemli adımların atılması gerektiğini savundu. Ardından oluşturulan acil eylem planı ile maddeler görüşülüp karara bağlandı. Amaçlarının Eğriceova yaylasının Daday'ın olduğunu kanıtlamak olduğunu bildiren Kaymakam Polat, "Eğriceova zaten resmiyette bizimdir. Biz resmiyette zaten bizim olan bu yaylayı yapacağımız bu festival tadındaki programla görsel yolla da göstereceğiz" dedi.

Daday, Eğriceova Yaylasına sahip çıktı

Daday, Eğriceova Yaylasına sahip çıktı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber