Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Mayıs 2016 - 11:33 Yorum: 0

Daday’da Alt Yapı Çalışmaları 19 Mayıs’ta Bitecek

Daday Belediyesi tarafından İller Bankası aracılığıyla yapılan ve Maliyeti yaklaşık 4 Milyon TL'yi bulan Alt yapı ve kanalizasyon çalışmalarında sona...

Daday’da Alt Yapı Çalışmaları 19 Mayıs’ta Bitecek

Daday Belediyesi tarafından İller Bankası aracılığıyla yapılan ve Maliyeti yaklaşık 4 Milyon TL'yi bulan Alt yapı ve kanalizasyon çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Kastamonu'nun Daday ilçesinde Belediye tarafından İller Bankası aracılığıyla yapılan ve Maliyeti yaklaşık 4 Milyon TL'yi bulan Alt yapı ve kanalizasyon çalışmalarında sona yaklaşıldı. Toplam da 33 km'lik olan ve şuan yaklaşık 30 km si yapılan çalışmaların sonunda ev ve iş yerlerinin hat bağlantıları yapılarak çalışmalar tamamen son bulacak. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş çalışmalar boyunca Daday halkının çektiği sıkıntıları bildiğini fakat bu çalışmaların sonunda çok daha rahat edeceklerini bildirdi. Başkan Taş konuşmasına şöyle devam etti:

"Alt yapımız işlevini yitirmişti. Alt yapıyı yapmadan üst yapıyı yapıyor tekrar bozuyorduk. Bu da maliyeti çok yüksek bir olay. Yazık değil mi bu paralara bu para kimin, sizin benim. Bu çalışmalar yapılmadan önce mevcut kanalizasyon çaya dökülüyor, yazın sıcaklıkta da o çay kokuyordu. Bu çalışma sonucunda bu sorunlar ortadan kalkacaktır.'

Alt yapı çalışmalarının bitiş tarihinin 19 Mayıs olduğunu hatırlatan Başkan Taş bu tarihte alt yapı çalışmalarının sona ermesi halinde vakit kaybetmeden üst yapı çalışmalarına başlayarak ilçeyi toz ve çamurdan kurtaracaklarını bildirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber