Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 29 Haziran 2016 - 17:18 Yorum: 0

Dagc’den Vali Azizoğlu’na Ziyaret

Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti (DAGC) Başkanı Feridun Fazıl Özsoy ve yönetim kurulu üyeleri, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde...

Dagc’den Vali Azizoğlu’na Ziyaret

Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti (DAGC) Başkanı Feridun Fazıl Özsoy ve yönetim kurulu üyeleri, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette Başkan Özsoy, DAGC'nin faaliyetlerinden bahsederek Vali Azizoğlu'na başarılar diledi.

DAGC yönetim kurulu üyeleri de gazetecilerin haber, bilgi alma anlamında karşılaştıkları sıkıntıları dile getirerek Vali Seyfettin Azizoğlu'ndan destek istediler.

Vali Azizoğlu, her kurum amirinin kendi sorumluluk alanında gazetecilere bilgi vermesinin hiç mahsurunun olmadığını belirterek, "Gazetecilerin doğru bilgiye ulaşmalarına her zaman bende yardımcı olurum. Gazeteci görevini doğru manada kamuoyunu düşünerek yapıyorsa, bizlerde destekçileri oluruz. Gazetecinin görevi kamuoyunu bilgilendirmek, aydınlatmak. Sizler olmasanız bizler nasıl nerede ne olup bittiğini bileceğiz? Daha önce görev yaptığım iki ilde de gazetecilerle diyaloglarımız çok iyiydi. Burada da öyle olacağına inanıyorum. Araç, gereç, imkan sağlama noktasında ben gazetecilere destek verilmesini taraftarıyım." dedi.

DAGC üyelerinin özellikle emniyet birimleri hususunda haber almakta zorlandıklarını dile getirmeleri üzerine Vali Seyfettin Azizoğlu, "Emniyet Müdürlüğü de neticede bana bağlı bir kurum. Diğer kurumlardan farkı yok. Emniyet Müdürlüğünde sizin habere daha doğru, kısa sürede ulaşmanızı sağlamak için var olan basın biriminin daha faal hala geçmesi için ve nitelikli, gazetecileri tanıyan, doğru diyaloglar kurabilen personellerin, sorumlu müdürlerin görevlendirilmesi için gerekli çalışmanın yapılmasını sağlayacağım." diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber