Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 01 Ağustos 2014 - 14:28 Yorum: 0

Dağcılar, Gölbaşı'nda buluştu

Land Rover Adventure Türkiye 2014 turuna çıkan dağcılar, Gölbaşı'nda bir araya geldi

Dağcılar, Gölbaşı'nda buluştu

ANKARA (AA) - Land Rover Adventure Türkiye 2014 turuna çıkan dağcılar, Mogan Gölü kenarında bir araya geldi. 

Çeşitli illerden, sosyal medya üzerinden organize olup Land Rover Adventure Türkiye 2014 turu için yola çıkan grup, Gölbaşı'nda Mogan Gölü kenarındaki bahçede toplandı. 15 araçtaki 80 kişilik grup, Gölbaşı’ndan yola çıkıp Karadeniz üzerinden Azerbaycan, Gürcistan ve İran’ı gitmeyi planlıyor.

Gölbaşı İlçesi Koruma, Geliştirme ve Turizm Derneği (GÖL-DER) Başkanı İsa Ömercan ve beraberindeki dernek yönetim üyeleri Hulusi Gürpınar,Turan Özkan ve Halis Bozkurt Land Rover Adventure grubunu toplanma noktasında ziyaret ederek, meyve ikramında bulundu. 

 Ömercan, "Böyle bir organizasyon için Gölbaşı’nı tercih ettiğiniz için teşekkür ederim. Bu tür organizasyonlar için GÖL-DER olarak ev sahipliği yapmaya her zaman hazırız" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber