Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 27 Haziran 2016 - 11:18 Yorum: 0

Dağlıca Şehidi Van’dan Uğurlandı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca bölgesinde, PKK'lı teröristlerin askeri üs bölgesine düzenlediği saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş...

Dağlıca Şehidi Van’dan Uğurlandı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca bölgesinde, PKK'lı teröristlerin askeri üs bölgesine düzenlediği saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mehmet Aslangiray'ın cenazesi, Van'da yapılan törenle memleketine uğurlandı.

Aslangiray için Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı'na bağlı Pilot Yarbay Yusuf Turgut Kışlası Helikopter Filo Komutanlığı'nda tören düzenlendi. Törene Van Valisi İbrahim Taşyapan, Van 6'ncı Hudut Alay Komutanı Albay Ali Yalçın, Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, kurum amirleri, polis ve askerler katıldı. Saygı duruşu ve şehidin öz geçmişinin okunmasıyla başlayan törende İl Müftüsü Nimetullah Arvas tarafından dua okundu. Bir süre omuzlarda taşınan Şehit Mehmet Aslangiray'ın cenazesi, uçakla memleketi Adana'ya gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber