Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 13 Eylül 2016 - 16:23 Yorum: 0

Dağlıca’da düzenlenen hava harekatında 6 terörist etkisiz hale getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), düzenlenen hava harekatı ile Hakkari Dağlıca Alandüz'de 3 adet dinamik hedef ve bir sığınağın imha edildiğini, 7 bölücü...

Dağlıca’da düzenlenen hava harekatında 6 terörist etkisiz hale getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), düzenlenen hava harekatı ile Hakkari Dağlıca Alandüz'de 3 adet dinamik hedef ve bir sığınağın imha edildiğini, 7 bölücü terör örgütü mensubu teröristin ise etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

TSK'dan yapılan açıklamada, 13 Eylül 2016 tarihinde 13.14-13.46 saatleri arasında Hakkâri Dağlıca-Alandüz arasındaki kırsalda Türk Hava Kuvvetleri'ne ait savaş uçakları ile hava harekatı düzenlendiği kaydedildi. Bölgede tespit edilen 3 adet dinamik hedef ve bir sığınağın ateş altına alınarak imha edildiği, toplamda 7 bölücü terör örgütü mensubu teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. Görevlerini başarıyla icra eden savaş uçaklarının emniyetle üslerine döndükleri bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber