Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
09:59 Başkan Palancıoğlu’ndan yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’09:58 Annesi kazada ölüp sezaryenle dünyaya gelen bebek hayata tutundu09:57 Sancaktepe’de 23 Nisan coşkusu09:56 Avcılar’da çocuklar, Irmak Arıcı konseri ile 23 Nisan coşkusunu doyasıya ya...09:55 “Porsiyonum küçük, ideallerim büyük”09:55 Casper, akıllı telefon almak isteyen kullanıcılara VIA ailesinin gözde tele...09:55 Tekirdağ’da 21 kaçak göçmen yakalandı09:55 Prof. Dr. Mustafa Kara Bursa Öğretmen Akademilerinde konuştu09:53 Elektriği kesip kabloları çaldı, hırsızlık anı kamerada09:52 Çorlu’da 1 kilo eroin ele geçirildi09:52 Ailesiyle sosyal medya yüzünden tartışan Aslı’dan 3 gündür haber alınamıyor09:52 Alperen Şengün, NBA’de en çok gelişim gösteren 3. oyuncu oldu09:51 Esenyurt’ta müşteri gibi girdiği dükkanın anahtarını çalmaya çalışan hırsız...09:51 Adana’da 3 çocuklu çift her yere bisikletle gidiyor09:50 Arnavutköy’de yaya ve sürücünün yol vermeme kavgası kamerada09:50 ‘Geleceğin Dünyasında Çocuk ve Çocukluk’ temasıyla ilk kez Çocuk Zirvesi dü...09:47 İstanbul’da kaza sonrası "sızan taksici" kamerada: Uyuyakalan taksici polis...09:47 MSB: “Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kal...09:46 Fenerbahçe - Beşiktaş rekabetinde son maçlarda beraberlikler ön planda!09:45 Servisten indikten sonra okula girmeyen Neşe’den 1,5 aydır haber alınamıyor
23 Nisan
Yerel 27 Ekim 2020 - 17:33 Yorum: 0

Daha güvenli alışveriş için Büyükşehir görevde

Samsun Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanlığı belirli periyotlarla, müşteri hakkını korumak adına tartı denetimlerini sürdürüyor.

Daha güvenli alışveriş için Büyükşehir görevde

Samsun Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanlığı belirli periyotlarla, müşteri hakkını korumak adına tartı denetimlerini sürdürüyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi pazar yerlerinde vatandaşların rahatça alışverişini yapması, esnafın en iyi şekilde ürününü sunması, mağduriyetlerinin önüne geçilmesi, tüketicilerin haklarını korumak noktasında gerçekleştirdiği denetimlerine aralıksız devam ediyor. Mali Hizmetler Daire Başkanlığı Ölçü Ayar Memurluğu ekipleri tarafından Atakum, Çarşamba, Tekkeköy ve İlkadım ilçelerinde kurulan pazar yerlerinden tartıların damgaları başta olmak üzere doğru tartıp tartmadığının denetimi yapıldı.

Ekipler her bir tartının Ölçü Ayar Memurluğu'nca önceden incelendiğini gösteren damganın var olup olmadığını ve tartının doğru tartıp tartmadığını kontrol etti.

Pazarlarda vatandaş mağduriyetini önlemek için denetimlere aralıksız devam eden ekipler, alışverişin güvenli bir şekilde gerçekleşmesi ve vatandaşların mağdur olmaması için hassasiyet gösteriyor. Bu kapsamda merkez ilçeler başta olmak üzere tüm ilçe pazarlarında düzenli olarak tartı denetimleri yapılıyor.

Daha güvenli alışveriş için Büyükşehir görevde

Daha güvenli alışveriş için Büyükşehir görevde

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber