Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:07 Organlarını bağışlayan Vali Çelik ve Emniyet Müdürü Özdemir’e teşekkür belg...12:07 Milli Savunma Bakanı Güler ABD Temsilciler Meclisi üyelerini kabul etti12:06 Başkan Odakır: “Bütün vatandaşlarımız demokrasiye katkı sağlamalı”12:04 Yaşlı adamın öldüğü feci kaza saniye saniye kamerada12:02 Bilecik’te bilet satışı yapılan etkinlik iptal oldu, paraları iade etmedile...12:01 Hiperbarik Oksijen Tedavi Ünitesi Hizmette12:00 Bakan Tekin acı haberi Tokat’ta aldı, programlarını yarıda kesip Ankara’ya...11:59 Muhtar adayından ilginç vaat, duyan bir kez daha düşündü11:59 Eskişehir’de yağmurla birlikte gelen çamur araç sahiplerini üzdü11:58 Millî helikopter motorunda önemli bir eşik daha aşıldı11:57 Lavrov: “Biz müzakereye hazırız, ancak Zelenskiy’in barış formülü temelinde...11:57 Hunat Hatun İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden Kayseri’yi gururlandıran b...11:57 Gazze’de can kaybı 32 bin 623’e yükseldi11:56 Emniyet Müdürlüğü “ Hırsızlık ve İletişim Yoluyla Dolandırıcılığı” led ekra...11:55 TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, ABD Silahlı Hizmetler Kom...11:55 Başkan Bilgin, “Biz gerçekçiyiz milleti aldatmadık aldatmayacağız”11:52 Müsabakalardan madalyaları ile döndüler11:50 Doğanşehir’de toplu açılış11:50 Madagaskar’ı Gamane Kasıgrası vurdu: 11 ölü11:49 Hisarcık’ta kursiyerlere “Ramazan Ayında Sağlıklı Beslenme “ konulu seminer
Sami Er
Yerel 29 Eylül 2020 - 10:43 Yorum: 0

Daha iyi bir Büyükçekmece için çalışmalar sürüyor

Büyükçekmece'de, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce başlatılan çalışmalar, pek çok bölgede eş zamanlı olarak sürdürülürken ilçe adeta bir şantiye...

Daha iyi bir Büyükçekmece için çalışmalar sürüyor

Büyükçekmece'de, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce başlatılan çalışmalar, pek çok bölgede eş zamanlı olarak sürdürülürken ilçe adeta bir şantiye görünümüne kavuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Büyükçekmece Belediyesi, İSKİ Genel Müdürlüğü ile Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı'nca Büyükçekmece genelinde sürdürülen çalışmalar, kentin artan nüfus yapısına göre projelendirilen geleceğe dönük alt yapı ve ulaşım gibi önemli sorunların çözümüne yönelik olarak yapılıyor.

İSKİ'den dev projeler

İSKİ'nin Büyükçekmece'de sürdürdüğü çalışmalardan biri depreme dayanıklı kollektörlerin döşenmesi. Kordonboyu'nda 3 ayrı noktadan başlatılan depreme dayanıklı kollektör hattı yenileme çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Ayrıca Mimaroba - Sinanoba atık su ve yağmur suyu hattı, Türkoba Mahallesi atık su ve yağmur suyu hattı çalışması, Güzeltepe Caddesi'nden itibaren başlatılan içme suyu hattı çalışması ve Ahlat Deresi ıslah çalışması İSKİ'nin Büyükçekmece'de başlattığı çalışmalar arasında yer alıyor. Kemerdere - Serinpınar atık su ve yağmur suyu hattı çalışmasına da önümüzdeki günlerde başlanacak.

Modern ve geniş yollar yapılıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı ve Büyükçekmece Belediyesi'nin birlikte sürdürdüğü yol çalışmaları sayesinde ilçe genelinde modern ve geniş yollara kavuşuyor. Bu çalışmalar Güzelbahçe Caddesi'nin asfaltlama çalışması, Pınartepe Mahallesi, Atatürk Caddesi yol genişletme ve kaldırım çalışması, Yeni Çakmaklı yolu (Behçet Kemal Çağlar Caddesi), Çakmaklı Mahallesi, Hasat Sokak asfaltlama çalışması, Güzelce Mahallesi, Yoğurthane Caddesi'nin asfalt ve kaldırım çalışmaları, Mimaroba - Sinanoba bağlantı yolları.

"Tarihi projeler hayata geçiriliyor"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Büyükçekmece Belediyesi, Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı ve İSKİ tarafından koordineli olarak yürütülen atık su ve yağmur suyu kanalı, içme suyu hattı, yol genişletme, yenileme, asfaltlama, kaldırım, tretuvar, peyzaj ve aydınlatma gibi çalışmaları sık sık yerinde inceleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Büyükçekmece'de tarihi projeler hayata geçiyor. Şehrimizin geleceğini şekillendirecek bu projeleri Büyükçekmece'mize kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu'na, İSKİ Genel Müdürlüğü'ne, Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı'na ve emeği geçen herkese Büyükçekmece ailem ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber