Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Ağustos 2016 - 12:13 Yorum: 0

Daha modern parklar, daha yeşil Kocasinan

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ilçe genelinde yaptığı çalışmaların yanı sıra Kocasinan'ın daha yeşil olması için aralıksız bir...

Daha modern parklar, daha yeşil Kocasinan

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ilçe genelinde yaptığı çalışmaların yanı sıra Kocasinan'ın daha yeşil olması için aralıksız bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Kocasinan'ın çehresini baştan aşağı değiştirerek, daha yaşanabilir mekânlar sunmak için projelere hız veren Başkan Çolakbayrakdar, mevcut parkları yenilerken; yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya da devam ediyor.

Başkan Çolakbayrakdar, daha yeşil Kocasinan çalışmaları çerçevesinde, Yıldızevler ve Kayabaşı Mahallesi'nde mevcut parkların yenileme çalışmalarını inceledi. Başkan Çolakbayrakdar'a Başkan Yardımcısı Ali Bulu ve Belediye Birim Müdürleri eşlik etti. İncelemeler sırasında yetkililere talimat veren Başkan Çolakbayrakdar, park alanlarında daha fazla yeşile ağırlık verilmesi ve farklı türde çiçeklerin arttırılması yönünde düzenleme yapılmasını istedi.

İlçenin yeşil dokusunun zenginleştirildiğini ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, "Daha temiz, daha yeşil, daha güzel, daha çevreci, daha modern bir Kocasinan için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mahallelerimizin arasında irili ufaklı her türlü park alanlarımızı ya revize ediyoruz ya da mahallelere yeni park alanları kazandırıyoruz. Bütün gayretimiz, çabamız, çevre sakinlerine, hemşehrilerimize daha mutlu olacakları bir ortam hazırlamak, daha çevreci yaklaşımlarla onlara hizmet edebilmektir. Park ve Bahçeler Müdürlüğü'müzün de Kayabaşı Mahallesi'nde şu anda yapmış olduğu bir park çalışması mevcut. Bu park çalışmalarımızı önümüzdeki günlerde daha aktif vaziyette tüm Kayseri halkımız görecek, yaşayacak. İnşallah sloganımızda da söylediğimiz gibi daha çevreci bir Kocasinan için, daha yeşil bir Kocasinan için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz."

Başkan Çolakbayrakdar, ilçe genelinde sosyal alanları artırmaya devam edeceklerini de belirterek sözlerini noktaladı.

Daha modern parklar, daha yeşil Kocasinan

Daha modern parklar, daha yeşil Kocasinan

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber