Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 04 Mayıs 2019 - 20:13 Yorum: 0

Daha sağlıklı bir çevre için çalışıyorlar

Turgutlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, şehrin dört bir yanında sürdürdüğü çalışmalar kapsamında çöp konteynerlerinin yerinde dezenfektesini...

Daha sağlıklı bir çevre için çalışıyorlar

Turgutlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, şehrin dört bir yanında sürdürdüğü çalışmalar kapsamında çöp konteynerlerinin yerinde dezenfektesini yaparken, ömrünü tamamlamış konteynerleri de yenileyerek hem sağlık hem de estetik açısından bulunduğu sokaklara rahat bir nefes aldırıyor.

Çevre ve halk sağlığı açısından şehrin dört bir yanında 7/24 hizmet veren Turgutlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmaları kapsamında çöp konteynerlerini dezenfekte ederek, eskilerini de yenileriyle değiştiriyor, konteynerlerin bulundukları yerleri de kireçleyerek şehre rahat bir nefes aldırıyor. Çevre ve halk sağlığının önemini belirterek, çalışmaların aralıksız devam edeceğini söyleyen Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, "Turgutlu halkının sağlığı her şeyden önemli. Bu anlamda en önemli birimlerimizden Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz de gerek merkezde gerekse kırsal mahallelerimizde çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle gün aşırı kullanımı olan çöp konteynerleri noktasında hassasiyet gösteriyoruz. Ekiplerimiz özel dezenfekte aracıyla konteynerleri yerinde dezenfekte ederken, bulundukları alanları kireçliyor, diğer yandan da eskilerini yenileriyle değiştiriyor. Ramazan Ayı'nı karşılamaya hazırlandığımız bu günlerde, çalışmalarımızın tüm hızıyla devam edecek" dedi.

Daha sağlıklı bir çevre için çalışıyorlar

Daha sağlıklı bir çevre için çalışıyorlar

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber