Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 02 Nisan 2015 - 13:33 Yorum: 0

DAİB, Van'da ofis açıyor

VAN (AA) - Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği (DAİB), Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) ile yaptığı anlaşma çerçevesinde Van'da ofis açıyor.DAİB Başkanı Cemal Şengel, Van TSO'ya...

DAİB, Van'da ofis açıyor

VAN (AA) - Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği (DAİB), Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) ile yaptığı anlaşma çerçevesinde Van'da ofis açıyor.

DAİB Başkanı Cemal Şengel, Van TSO'ya yaptığı ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva ile görüşerek, Van TSO üyelerine daha kaliteli hizmet verilmesi amacıyla işbirliği yapma kararı aldıklarını ifade etti.

Özellikle yurt dışı sektör gezilerinin bölge tüccar ve sanayicisi için önemli olduğunu dile getiren Şengel, bu konuda üyelerin yurt dışı programlarına katılımı konusunda işbirliği çalışmaları yapacaklarını dile getirdi.

Takva da, DAİB işbirliği içinde yurt dışı sektör programları üzerine görüş alışverişinde bulunduklarını belirterek, "Özellikle sektör gezilerini tüccar ve esnafımız açısından ufuk açıcı programlar olarak değerlendiriyoruz. Bu konuda DAİB ile işbirliği yapacağız. DAİB Van temsilciliğinin Van TSO bünyesinde faaliyet sürdürmesi için de görüşmeler yaptık. Oda hizmet binamızda kendilerine yer tahsisi yapıldı. DAİB Başkanımız Sayın Cemal Şengel ile konuyu görüştük. Buradaki üyelerimizin daha iyi hizmet alması için tüm olanaklarımızı seferber ettik" diye konuştu.

DAİB Van Temsilcisi Selim Kartal ve Van TSO Dış Ticaret Meslek Komitesi Meclis Üyesi Faruk Altınal'ın hazır bulunduğu görüşmede, Şengel kendilerine tahsis edilen ofisi gezdi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber