Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 15 Kasım 2019 - 09:38 Yorum: 0

Daikin’den yeni yerli üretim split klima

İklimlendirme sektörünün inovatif markası Daikin, Türkiye'de ürettiği yeni ürünü "Sensira Split Klima'yı duyurdu.

Daikin’den yeni yerli üretim split klima

İklimlendirme sektörünün inovatif markası Daikin, Türkiye'de ürettiği yeni ürünü "Sensira Split Klima'yı duyurdu. Yeni klima soğutma becerisinin yanı sıra Ege ve Akdeniz gibi bölgelerde kış ayları için ısıtmada da verimli bir çözüm olacak.

İklimlendirme sektörünün inovatif markası Daikin, Kasım ayından itibaren tüketiciyle buluşturduğu yeni ürünü "Sensira Split Klima'yı duyurdu. 6 ayrı kapasiteye sahip yeni ürün; 20 desibel ses basıncına seviyesine sahip. Ilıman iklim bölgelerinde ısıtma verimliliğine de sahip klima, bu özelliği ile Ege ve Akdeniz gibi bölgelerde kış aylarında ısınma için de kullanılabilecek.

Türkiye'de üretildi

Yapılan bilgilendirmede; Daikin'in Hendek'teki fabrikasında üretilen Sensira, TOBB onaylı "yerli malı belgesi" almaya hak kazanan ürünler arasında yer alırken, opsiyonel olarak gelen Wi-Fi bağlantısı ile Android ve IOS işletim sistemli cihazlarda kullanılmak üzere uzaktan açma kapama ve kontrol uygulaması da sunuyor. Bu sayede dileyen kullanıcılar tablet ya da akıllı telefonlarıyla cihazı kontrol edebiliyor.

Daikin’den yeni yerli üretim split klima

Daikin’den yeni yerli üretim split klima

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber