Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 20 Nisan 2018 - 14:58 Yorum: 0

DAKA Teknik Destek Programı başvuruları başladı

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) 2018 Yılı Teknik Destek Programı başvuruları başladı.

DAKA Teknik Destek Programı başvuruları başladı

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) 2018 Yılı Teknik Destek Programı başvuruları başladı.

Van, Bitlis, Hakkari ve Muş'ta faaliyet gösteren Doğu Anadolu Kalkınma Ajansından yapılan açıklamada, 2018 Yılı Teknik Destek Programının 6 Nisan 2018 tarihi itibariyle Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) üzerinden başvuruya açıldığı belirtildi. Açıklamada, "Programının amacı; bölgedeki yerel aktörlerin bölgesel kalkınma açısından önem arz eden, ancak kurumsal kapasite eksikliği nedeniyle hazırlık ve uygulama aşamalarında sıkıntı ile karşılaşılan çalışmalarına eğitim verme, program ve proje hazırlanmasına katkı sağlama, geçici uzman personel görevlendirme, danışmanlık sağlama, lobi faaliyetleri ve uluslararası ilişkiler kurma gibi konularda destek sağlamaktır. Programın öncelikleri ve bu önceliklerle uyumlu olan faaliyetler, diğer tüm şartları sağlamaları koşuluyla öncelikli olarak desteklenecektir. Öncelikli faaliyetler ise; beşeri sermayenin geliştirilmesi, tekstil ve hazır giyim sektörünün geliştirilmesi, tarımsal üretimdeki rekabet gücünün ve turizm gelirlerinin artırılmasına katkı sağlayacak faaliyetlerdir" denildi.

2018 Yılı Teknik Destek Programına; yerel yönetimler, kamu kurum ve kuruluşları, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları, esnaf ve sanatkârlar odaları, sivil toplum kuruluşları, organize sanayi bölgeleri, küçük sanayi siteleri, iş geliştirme merkezleri, birlik ve kooperatiflerin başvuruda bulunabileceği kaydedildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber