Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 21 Mart 2018 - 12:13 Yorum: 0

Dalaman Belediyespor sporcusu Taekwondo da derece elde etti

Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen okullar arası Taekwondo Gençler Grup elemeleri müsabakalarında Dalaman Belediyespor Sporcusu Doğa Uzun, derece elde...

Dalaman Belediyespor sporcusu Taekwondo da derece elde etti

Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen okullar arası Taekwondo Gençler Grup elemeleri müsabakalarında Dalaman Belediyespor Sporcusu Doğa Uzun, derece elde etti.

Bu yıl okullar arası Taekwondo Gençler Grup Elemeleri müsabakalarına Dalaman Belediyespor'dan 3 sporcu katıldı. Turnuvanın 2'nci gününde Dalaman Belediyespor sporcusu Doğa Uzun 3'üncü oldu. Doğa Uzun elde ettiği bu başarı ile 17-19 Nisan tarihleri arasında Malatya'da yapılacak finallerde mücadele etmeye hak kazandı.

Dalaman Belediyespor adına yarışan Doğa Uzun'un elde ettiği bu başarıdan dolayı mutlu olduklarını ve gururlandıklarını ifade eden Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz; "Doğa çalışmalarının karşılığını elde ettiği başarı ile aldı. Biz Dalaman Belediyesi ve Dalaman Belediyespor olarak 700 çocuğumuza çeşitli spor dallarında lisans çıkararak spora ve gençlere ne kadar önem verdiğimizi ortaya koyduk. Bundan sonrada çocuklarımıza her alanda destek olmaya devam edeceğiz. Katıldığımız tüm spor dallarında elde ettiğimiz başarılar ortada, çocuklarımız da bizim bu desteğimizin çalışarak boşuna olmadığını gösteriyorlar. Doğa'yı elde ettiği bu başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Başarılarının devamının gelmesini diliyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber