Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 02 Eylül 2016 - 11:18 Yorum: 0

Dalaman MHP’de Şimşek dönemi

MHP Dalaman İlçe Başkanlığına atanan Hasan Şimşek, ilçe yönetimini oluşturdu.

Dalaman MHP’de Şimşek dönemi

MHP Dalaman İlçe Başkanlığına atanan Hasan Şimşek, ilçe yönetimini oluşturdu.

MHP Dalaman İlçe Başkanlığı yönetiminin genel merkez tarafından fesh edilmesinin ardından Dalaman MHP İlçe Başkanlığına atanan Hasan Şimşek yeni yönetim kurulunu oluşturdu.

Yeni yönetimin oluşması nedeni ile Dalaman İlçe Başkanlığını ziyaret eden MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan yaptığı açıklamada, "Dalaman" da yeni atanan İlçe Başkanımız yönetimini oluşturarak hizmete başlamıştır. Başkanımıza ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum ve başarılar diliyorum. 15 Temmuz tarihinde Türkiye çok büyük bir badire atlatmıştır. İdarenin boşluk kaldırmayacağı bir kez daha acı bir şekilde tecrübe edilmiştir. Yıllardır liderimiz Devlet Bahçeli ve Milliyetçi Hareket Partisi "nin uyarılarını hem milletimizin hem de devletimizin yetkili organlarının dikkatine sunduk. Gelecekte bu yapılanmanın neler yapabileceğinin altını çizdik. Neler söylediğimizi, hangi uyarılarda bulunduğumuzu teker teker saymak niyetinde değilim. Ancak Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin uyarılarının ne kadar haklı olduğu, mücadelesinin ne kadar büyük olduğu bir kez daha ortaya çıkmıştır. Bundan sonra da Milliyetçi Hareket Partisi'nin Türk Milletinin çıkarlarını korumaktan çekinmeyeceğinden, demokrasiden yana olacağından kimsenin şüphesi olmasın. Hiç kimse yoksa Devlet Bahçeli var! Milliyetçi Hareket Partisi var! Ülkücüler var." diye konuştu.

Dalaman MHP İlçe yönetimi, Hasan Şimşek başkanlığında, yönetim kurulu üyeleri Adem Vural, Muammer Aydın, Hüseyin Avcı, Mehmet Öksüz, Mesut Kaba, Bedirhan Ekici, İlker Gecici, Gürhan Hoplar, Mehmet Emrah Yılmaz, Cüneyt Aksoy, Ramazan Şahin, Kemal Turgut, Mikail Dipçi, Mahmut Korkut, Çetin Şimşek, Metin Şahin, Recep Ceylan, Dürdane Özcan, Özen Ünal, Nizam Demir, Veli Kocapınar, Mehmet Türker, Gökhan Tozkar, Mehmet Alakoç, Mehmet Şahin, Mehmet Avcı, Nazmi Çalış, Mevlüt Biçer, Tayfun Keskin'den oluştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber