Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 23 Temmuz 2017 - 11:08 Yorum: 0

Dalyan’da yayınevleri ilgiden memnun

Ortaca Belediyesi'nce düzenlenen Dalyan Kitap Günleri'nde, binlerce eser kitapseverler ile buluşurken, etkinliğe katılan yayınevleri duydukları memnuniyeti...

Dalyan’da yayınevleri ilgiden memnun

Ortaca Belediyesi'nce düzenlenen Dalyan Kitap Günleri'nde, binlerce eser kitapseverler ile buluşurken, etkinliğe katılan yayınevleri duydukları memnuniyeti paylaştı.

Dalyan Meydanı'nda, etkinliğe katılan yayın evlerince açılan stantlar, yerli ve yabancı kitapseverler tarafından ilgiyle karşılandı. 20 yayın evi ve 13 yazarın katıldığı kitap günleri, sergi, söyleşi, imza günleri ve dinletilere sahne oldu.

Kaşna Kitap Ağacı ve Epesus Yayınevi'nden Cem Vargün, "Dalyan'da ilk kez yapılan bir kitap fuarı, her zaman ilk fuarda ilgi olur. Küçük bir ilçenin mahallesinde çok turist olmamasına rağmen beklediğimizin üzerinde bir ilgi oldu, bu nedenle Dalyan halkına teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

6:45 yayınlarından Çağrı Öner ise, "Dalyan halkı kitap günlerine çok ilgi gösterdi, bizi memnun etti. Biz de insanları edebiyatla buluşturduğumuz için mutluyuz. Uzun yıllar devam etmesini diliyorum" dedi.

"Aldığımız tepkiler çok olumlu"

Siyah-Beyaz yayınevinden Altan Tan ise şunları söyledi:

"Türkiye standartlarında bir fuarcılık organizasyonu, Ankara ve İstanbul'da ne yapıyorsak burada da daha küçük ölçekte fuar yaptık. Aldığımız tepkiler çok çok olumlu, özellikle çocuklar ve gençler çok ilgililer."

"Yeterince tanıtım yapılmamış"

Yapı Kredi yayınlarından Caner Arapoğlu da, kitap günlerinin yeterince tanıtımının yapılmamasının kendilerini üzdüğünü belirterek, "Kitapseverlerin çoğu buraya geldiği zaman biz reklamlarınızı duymadık. Buradan geçerken gördük diyorlar. Pek duyurulmamış halkımıza, biraz reklam yapılsaydı burası daha canlı olurdu" şeklinde konuştu.

Kitap günlerinde Atakan Kelleci, Deniz Erbulak, Dilara Keskin, Emre Gül, Engin Topuz, Erdal Şahin, Ergün Poyraz, Hasan Ali Toptaş, Karahan Yılmaz, Koray Yersüren, Savaş Ünlü, Yusuf Piliç, Zübeyr Kındıra, okuyucuları ile buluşarak imza etkinliği gerçekleştirdi.

Dalyan’da yayınevleri ilgiden memnun

Dalyan’da yayınevleri ilgiden memnun

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber