Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 02 Eylül 2016 - 17:08 Yorum: 0

Damla Projesi ile gençler Bilecik’te gönüllere dokunacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Damla Projesi" kapsamında 25'i Türk 15'i yabancı olmak üzere 40 genç, 4-8 Eylül 2016 tarihleri...

Damla Projesi ile gençler Bilecik’te gönüllere dokunacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Damla Projesi" kapsamında 25'i Türk 15'i yabancı olmak üzere 40 genç, 4-8 Eylül 2016 tarihleri arasında Bilecik'te çeşitli ziyaretlerde bulunarak, yöre kültürünü ve halkını yakından tanıma fırsatı bulacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın sosyal sorumluluk projelerinden biri olan "Damla Projesi" kapsamında 4-8 Eylül tarihleri arasında Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi'nin ev sahipliğinde Bilecik'e Doğu Türkistan, Malezya, Suriye, Etiyopya, Afganistan, Bosna Hersek, Liberya ve Türkmenistan'dan gelen öğrenciler, huzur evi ve rehabilitasyon merkezini ziyaret edecek. Köylerde Kur'an Kursu öğrencileri ile bir araya da gelecek olan öğrenciler kuş yemliği yapma etkinliği, mezarlık-çevre temizliği, köy okulu boyama, çocuklarla etkinlikler ve akşamları dezavantajlı ailelerin ziyaretleri gibi gönüllü faaliyetler gerçekleştirecekler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber