Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Ağustos 2016 - 15:38 Yorum: 0

Damla Sakızı Reçeli ilgi görüyor

Balıkesir'in Havran ilçesinde, İlyas Ulu'nun hazırladığı damla sakızı reçeli ilgi gördü.

Damla Sakızı Reçeli ilgi görüyor

Balıkesir'in Havran ilçesinde, İlyas Ulu'nun hazırladığı damla sakızı reçeli ilgi gördü. Ürünün, mide, böbrek ve göğüs rahatsızlıkları için çok faydalı olduğunu anlatan Ulu, reçellerde kullandığı sakızı Yunanistan'dan getirttiğini söyledi.

İzmir-Çanakkale karayolunda, zeytin, zeytinyağı, karadut şurubu ve nar ekşisi satan 40 yaşındaki İlyas Ulu'nun ürettiği damla sakızı reçelleri ilgi gördü. Reçelleri büyüklüğüne göre 5 ile 15 lira arasında fiyatlarla satan 1 çocuk babası İlyas Ulu," Çocukluğumuzdan bu yana zeytin ve zeytinyağı üretiyoruz. Burada kendi ürünüm olan zeytin ve zeytinyağının yanı sıra karadut şurubu, ve nar ekşisi satıyorum. Son yıllarda ise damla sakızı reçeli üretmeye başladım. Damla sakızı reçelinin, mide, böbrek ve göğüs hastalıkları için şifalı olduğu biliniyor. Damla sakızını Yunanistan'dan getirtiyorum" dedi.

Damla Sakızı Reçeli ilgi görüyor

Damla Sakızı Reçeli ilgi görüyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber