Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Kasım 2014 - 13:33 Yorum: 0

Danacı, göreve başladı

BİTLİS (AA) - Hizan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne atanan Ahmet Danacı göreve başladı.Danacı, bakanlığın 15 Nisan'da yayınladığı taşra teşkilatı yönetici atama ve...

Danacı, göreve başladı

BİTLİS (AA) - Hizan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne atanan Ahmet Danacı göreve başladı.

Danacı, bakanlığın 15 Nisan'da yayınladığı taşra teşkilatı yönetici atama ve yer değiştirme yönetmenliğinin birinci maddesi gereği, Bartın'a bağlı Kurucaşile ilçesinden Hizan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne atamasının yapıldığını söyledi.

11 yıldır Kurucaşile'de görev yaptığını ifade eden Danacı, şöyle konuştu:

"Yönetmelik gereği Hizan'a atandım. Bugün itibarıyla göreve başladım. Hizan'da var olan tarım potansiyelini geliştirmeye yönelik elimizden gelen çalışmaları yapacağız. Hizan ikliminin el verdiği yeni tür ve çeşitli tarım ürünlerini denemelerini yapıp uygun olan bitkisel ürünleri tespit ederek yaygınlaşmasını hedefliyoruz. Tarımsal konularda eğitim ve bakanlığımızın tarımsal politikasi doğrultusunda eğitim ve yayım hizmetlerini en üst düzeyde sağlayacağız. Hizan'da çiftçilerimizin geçim kaynağı olarak görülen hayvancılığın geliştirilmesi için gerekli çalışmalar yapacağız. Çalışmalarımıza yardımcı olacak personellerimize, köy muhtarlarına, önder çiftçilerimize ve tüm kamu kuruluşlarında çalışanlara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum."

Kahramanmaraşlı Danacı'nın, evli 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber