Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 29 Ağustos 2014 - 18:53 Yorum: 0

Danacı köyü muhtarı Türkan, ilçe yetkililerini ağırladı

BİTLİS (AA) - Adilcevaz ilçesine bağlı Danacı köyü muhtarı İsmail Türkan, İlçe Kaymakamı Özer Özbek, Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Başkan Yardımcısı İzzet Eken ve birçok kurum...

Danacı köyü muhtarı Türkan, ilçe yetkililerini ağırladı

BİTLİS (AA) - Adilcevaz ilçesine bağlı Danacı köyü muhtarı İsmail Türkan, İlçe Kaymakamı Özer Özbek, Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Başkan Yardımcısı İzzet Eken ve birçok kurum amirini ağırladı.

Türkan daveti üzerine köye giden Kaymakam Özbek, bu tür toplantı ve ziyaretlerin, birlik ve beraberliğe katkı sunduğu gibi kurumlararası diyaloğunda önünü açtığını belirterek, nazik davetinden dolayı muhtar Türkan'a da teşekkür etti.

Başkan Necati Gürsoy ise muhtarın davetinin kendilerini ziyadesiyle memnun ettiğini bildirerek, ilçenin ve köylerin güzel, buralarda yaşayanların da çok değerli olduğunu belirtti.

Gürsoy, "Belediye olarak imkanlar ölçüsünde sadece ilçemize değil, köylerimize de hizmet etmek isteriz. İnşallah kaymakamımızla, belediyemizle, kurumlarımızla ve muhtarlarımızla elbirliği yaparak, ilçemize ve köylerimize en güzel hizmetlerimizi yaparız" diye konuştu.

Köy muhtarı İsmail Türkan ise kendisini kırmayarak davetine katılan tüm misafirlere teşekkür etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber