Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 27 Ağustos 2016 - 11:38 Yorum: 0

Daniel Kolar Gaziantepspor’da

Gaziantepspor Viktoria Plzen forması giyen Daniel Kolar'ı ile 2+1 yıllık opsiyonlu sözleşme imzaladı.

Daniel Kolar Gaziantepspor’da

Gaziantepspor Viktoria Plzen forması giyen Daniel Kolar'ı ile 2+1 yıllık opsiyonlu sözleşme imzaladı.

Gaziantepspor, Viktoria Plzen forması giyen 30 yaşındaki tecrübeli oyuncu Daniel Kolar ile 2-1 yıllık sözleşme imzaladı. Gaziantepspor Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Gaziantespor, Çek Cumhuriyeti takımlarından Viktoria Plzen forması giyen 1985 doğumlu milli oyuncu Daniel Kolar'ı renklerine bağladı. Bonservisi Viktoria Plzen takımından alınan Daniel Koral ile 2+1 yıllık opsiyonlu sözleşme imzalandı. Daniel Kolar'a hoşgeldin diyor, Kırmızı-Siyahlı formamız altında başarılar diliyoruz" denildi.

Gaziantepspor sabah saatlerinde de Viktoria Plzen'den çek savunma oyuncu Franstisek Rajtoral ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığını duyurmuştu.

Daniel Kolar Kimdir

27 Ekim 1985 Çek Cumhuriyeti doğumlu olan 30 yaşındaki tecrübeli oyuncu, futbola SK Roztoky ve Sparta Prag takımları alt yapısında başladı. 2004-2005 sezonunda profesyonel olarak FC Slovacho takımına transfer olan Kolar, 2005 sezonu başında Chmel Blsany takımına transfer oldu. 2006 sezonunda transfer olduğu Sparta Prag takımında gösterdiği performans ile Çek Cumhuriyeti'nde "Yılın Yeteneği" ödülünü aldı. 2008 sezonunda Viktoria Plzen takımına transfer olan Çek Cumhuriyeti A Milli Takım oyuncusu Kolar, ayrıca Çek Cumhuriyeti U19 ve U21 takımlarında görev aldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber