Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 29 Temmuz 2016 - 12:43 Yorum: 0

Danıştay üyesi İbrahim Günenç, Kuşadası’nda yakalandı

Danıştay 12. Daire üyesi İbrahim Günenç, Kuşadası'nda polis tarafından yakalandı.

Danıştay üyesi İbrahim Günenç, Kuşadası’nda yakalandı

Danıştay 12. Daire üyesi İbrahim Günenç, Kuşadası'nda polis tarafından yakalandı.

15 Temmuz'da darbe girişiminin ardından başlatılan Paralel Devlet Yapılanması ve Fethullahçı Terör Örgütü (PDY-FETÖ) soruşturması kapsamında Danıştay 12. Daire Üyesi İbrahim Günenç görevinden uzaklaştırılmış ve hakkında gözaltı kararı verilmişti. Bir ihbarı değerlendiren Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri, İbrahim Günenç'i Kuşadası'na bağlı Güzelçamlı'da saklandığı bir yazlık evde yakaladı.

Gözaltına alınıp KOM Büro Amirliği'ne götürülen İbrahim Günenç'in buradaki sorgusunun ardından Ankara'ya sevk edileceği öğrenildi. Bu arada, Kuşadası Emniyet Müdürlüğü KOM ekipleri, İbrahim Günenç'in saklandığı yazlık evde yapılan aramada ele geçirilen 3 adet tablet bilgisayar ve 3 adet değişik numaralar bulunan cep telefonlarına da el koydu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber