Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 12 Kasım 2018 - 15:53 Yorum: 0

DAP bölge idare başkanı Demir, Başkan Poyraz'ı ziyaret etti

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge İdare Başkanı Adnan DEMİR, DAP Bölge İdare Başkan Yardımcısı ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Daire Başkanı ile birlikte Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz’ı makamında ziyaret etti.

DAP bölge idare başkanı Demir, Başkan Poyraz'ı ziyaret etti

DAP Bölge İdare Başkanı Adnan DEMİR yaptığı konuşmada ‘’İlçede kurulan 1000 tonluk soğuk hava deposu ilçe Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve İlçe Tarım Müdürlüğünün de katkıları ile birlikte bu tesisin en iyi şekilde kullanılmasını amaçlıyoruz. İlçemiz için hayırlı olsun ’’dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Boyraz konuşmasında ‘’ İlçemiz için çok büyük bir proje olan 1000 tonluk soğuk hava deposu tesisi DAP İdare Başkanlığı, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Belediye Başkanlığımız tarafından ortaklaşa bir proje ile İlçemizde kuruldu. Kuluncak’ın ekonomisine köklü bir çözüm getirecek olan bu proje ile tarımsal çeşitlilik artacak ve hayvansal ürünler değerlendirilecek. 1 hafta içerisinde açılışı yapılacak olan bu tesisin yapımıyla İlçemiz ekonomisine büyük katkılar sağlayacağına inanıyorum. Başta DAP Bölge İdare Başkanı Adnan Demir, Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Daire Başkanına teşekkür ederim. İlçemize hayırlı uğurlu olsun’’dedi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber