Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 22 Temmuz 2014 - 17:53 Yorum: 0

Dar gelirliler bayramı konutlarında geçirecek

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca dar gelirli aileler için yaptırılan, 750 konutun sahipleri, ramazan bayramını evlerinde karşılayabilecek. Vali Şükrü Kocatepe, Dulkadiroğlu...

Dar gelirliler bayramı konutlarında geçirecek

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca dar gelirli aileler için yaptırılan, 750 konutun sahipleri, ramazan bayramını evlerinde karşılayabilecek. 

Vali Şükrü Kocatepe, Dulkadiroğlu Kaymakamı Metin Maytalman, İl Emniyet Müdürü Ümit Yaşar Adalar, İl Milli Eğitim Müdürü Emin Akkurt, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Osman Arısal, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Ayhan Domurcukgül ve İl Müftüsü Muhammed Gevher ile konutlar, cami ve okulda incelemeler yaptı.

Kocatepe, inceleme sonrası yaptığı açıklamada, konutların, Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı Fatma Şahin tarafından konutların kura çekimlerinin yapıldığını hatırlatarak, hazır olan konutların su sıkıntısı nedeniyle sorunun çözümü için tarih değişikliğinin yapıldığını kaydetti.

Konutların üst katlarına kadar çıkmayan suyun çözümününde yapılan depolarla giderildiğini dile getiren Kocatepe, şöyle konuştu: "Okul cami, sosyal donatılar hazır. önümüzdeki günlerde teslim edeceğiz. İnşaatı TOKİ teslim almış. Bizde bunları daha önce sözleşme yapmış olan hak sahiplerine teslim edeceğiz. Dar gelirliler kendi evlerinde bayramı karşılayabiirler diyebiliyoruz. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber