Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Asayiş 19 Ocak 2017 - 15:23 Yorum: 0

Darbe gecesi Bayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nün işgaline ilişkin iddianame tamamlandı

Darbe girişiminde Bayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nün işgal edilmesine ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen...

Darbe gecesi Bayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nün işgaline ilişkin iddianame tamamlandı

Darbe girişiminde Bayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nün işgal edilmesine ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma tamamlanarak, 58 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından hazırlanan 273 sayfalık iddianamede, Ümit Yolcu maktül, Birol Tarlacı mağdur, 15 kişi ise müşteki(şikayetçi) olarak yer alırken, 58 şüphelinin "anayasayı ihlal, darbeye teşebbüs, Türkiye Büyük Millet Meclisini Ortadan Kaldırmaya veya Görevini Yapmasını Engellemeye Teşebbüs, terör örgütü üyeliği, kasten öldürmek, kasten öldürmeye teşebbüs ve kemiklerin kırılmasına sebebiyet verecek şekilde kasten yaralamak" suçlarından cezalandırılmaları istendi.

İddianamede, şüphelilerin ifadelerinde Çevik Kuvvete bombalı saldırı olacağı, bu nedenle polise takviye olarak gideceklerinin kendilerine söylenmesi nedeni ile Çevik Kuvvete gittiklerini söyledikleri ve amirleri tarafından kendilerine verilen emri uygulamak zorunda olduklarını belirttikleri anlatıldı. Bu emri sorgulayamayacakları yönünde ifade veren şüphelilerin verilen emir üzerine Çevik Kuvvete intikal ettiklerini, faaliyetin bir darbe kalkışması ve dolayısıyla bir suç teşkil ettiğini bilmediklerini söyledikleri kaydedildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber