Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 30 Temmuz 2016 - 13:48 Yorum: 0

Darbe gecesinin bilinmeyen kahramanları; Öztürk ve Altınok

17 Temmuz darbe gecesinin bilinmeyen kahramanlarını Erzurum'da internet üzerinden yayın yapan www.gazeteguncel.com'da Recep Kapucu yazdı.

Darbe gecesinin bilinmeyen kahramanları; Öztürk ve Altınok

17 Temmuz darbe gecesinin bilinmeyen kahramanlarını Erzurum'da internet üzerinden yayın yapan www.gazeteguncel.com'da Recep Kapucu yazdı.

www.gazeteguncel.com "da yer alan Recep Kapucu'nun köşe yazısında, 15 Temmuz gecesi hiç kimsenin bilmediği ayrıntılar yer aldı. Gazetenin koordinatörü ve yazarı Recep Kapucu, darbe girişiminde ilk müdahalenin İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk ve Müsteşar Selami Altınok'tan geldiğini yazdı.

Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın bulunmadığı sırada, duruma İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk ve Müsteşar Selami Altınok'un el koyduğunu belirtti.

Yanı başlarında bombalar patlarken, Bir avuç içişleri Bakanlığı çalışanıyla direniş başlatan İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk ve Müsteşar Selami Altınok'un o gece yaptıklarını Yazar Kapucu, köşesinde şöyle anlattı:

"İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk (Eski Erzurum Valisi), İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Selami Altınok, İçişleri Bakanı Özel Kalem Müdürü Naci Aktaş ve bir avuç bakanlık çalışanı.

Yanı başlarında bombalar patlarken, bakanlık binasının yanındaki Emniyet Genel Müdürlüğü ve Ankara Emniyet Müdürlüğü vurulurken, onlar oluşturdukları kriz masasında Ankara'yı ve Türkiye'yi savunmaya soyunmuşlardı. Yani Türkiye onlara emanetti. İç İşleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk ve Müsteşar Selami Altınok, ulaşabildikleri Valilere ve Emniyet Müdürlerine, direnme talimatları yağdırıyorlardı.

"Ölmek var dönmek yok. Son kurşunumuza kadar direneceğiz. Gerektiğinde öleceğiz. Ama teslim olmayacağız" İşte 15 Temmuz darbesini püskürten ve Ankara'da büyük direnişi yürüten isimsiz kahramanlar onlardı. "

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber