Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 26 Temmuz 2016 - 23:48 Yorum: 0

Darbe mağduru damat, bu kez düğününe katılabildi

Darbe girişiminin ardından birliğine çağrılınca Çorum Osmancık ilçesinde yapılan düğününe katılamayan Uzman Jandarma Çavuş Alper Akyar, memleketi...

Darbe mağduru damat, bu kez düğününe katılabildi

Darbe girişiminin ardından birliğine çağrılınca Çorum Osmancık ilçesinde yapılan düğününe katılamayan Uzman Jandarma Çavuş Alper Akyar, memleketi Manisa'nın Salihli ilçesinde yapılan düğününe katılabildi.

İzmir'in Bergama ilçesindeki Zeytindağı Karakolu'nda görev yapan Uzman Jandarma Çavuş Alper Akyar(30), Çorum'un Osmancık ilçesinde yaşayan Özlem Karaca (30) ile 7 ay önce nişanlandı. 2 gencin nikahını da 16 Mart 2016 tarihinde Salihli Belediyesi Nikah Salonu'nda Belediye Başkanı Zeki Kayda tarafından nikahı kıyıldı.

Çift, damadın doğum tarihi olan 19 Temmuz'da da düğünlerini yapmaya karar verdi. Ancak damat Alper Akyar, doğum günü olan ve 19 Temmuz'da yapılan düğüne, darbe girişiminin ardından izinli olduğu halde geri göreve çağrılınca Çorum Osmancık ilçesinde yapılan düğüne katılamadı. Damat Alper Akyar, bu kez memleketi Salihli'deki düğüne ise katıldı. Düğün Salihli'de ise Azaklar Kır Düğün Bahçesinde gerçekleştirildi. Genç çifti düğünde arkadaşları, akrabaları ve davetliler yalnız bırakmadı.

"Eşim bu kez yanımda"

Düğün öncesi gelin Özlem Karaca, eşinin 19 Temmuz'da yapılan düğüne darbe dolayısıyla katılamadığını ifade ederek, "Çorum'da yapılan düğünümüzde eşim yanımda yoktu. Eşim darbe olayı nedeniyle, düğüne katılamayınca, düğünü iptal etmeyerek, düğünü tek başıma yaptım. Şuan Manisa'nın Salihli ilçesinde bir düğün daha yapıyoruz, ama bu defa eşim yanımda ve çok mutluyum" dedi.

Genç çiftin yaptığı ilk dans ile başlayan düğün, gecenin geç saatlerine kadar devam etti. Genç çiftleri pistte arkadaşları yalnız bırakmadı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber