Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 12 Ekim 2016 - 13:28 Yorum: 0

Darbe teşebbüsünün ardından FETÖ’cü polislere telsizden seslenen emniyet müdürü şair çıktı

15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminin ardından telsizden FETÖ'cü polislere seslenip "ben makamımdayım gelin teslim olun" diyen Balıkesir İl Emniyet...

Darbe teşebbüsünün ardından FETÖ’cü polislere telsizden seslenen emniyet müdürü şair çıktı

15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminin ardından telsizden FETÖ'cü polislere seslenip "ben makamımdayım gelin teslim olun" diyen Balıkesir İl Emniyet Müdürü, şair kişiliğiyle de dikkat çekiyor. 3 ayrı şiir kitabı bulunan müdür farklı tarzdaki idareciliği ile meslektaşlarının gönlüne 3 ayda taht kurmuş.

15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimi sabahında Balıkesir'de göreve başlayan İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, "farklı" idarecilik örneği ile dikkat çekiyor. Göreve başladığından bu yana 3 aylık dönemde nöbette bulunan personeline döner gönderip gönlünü kazanan emniyet müdürü, bir çok personeline de sürpriz yaş günü düzenlemiş. Darbe girişiminin sabahında telsizden anonsla FETÖ'cü polislere teslim ol çağrısında bulunan Dağdeviren'in 3 ayrı şiir kitabı bulunuyor

"Tasması başkasının elinde olan meslektaşlarıma sesleniyorum"

İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, telsizden yaptığı anonsla Fetullahçı Terör Örgütü içerisinde yer alan polislere seslenip teslim olmalarını istemişti. Dağdeviren, "Tasması başkasının elinde bulunan meslektaşlarıma sesleniyorum. Belki bugün bu son şansınız olabilir. Sizleri halkın oylarıyla, milli iradeyle göreve gelmiş hukümetimize ve devletimize biat etmeye davet ediyorum. Öz devletinizin kucağına özür dileyerek gelmenizi diliyorum. Bu şansını kullanmak isteyen arkadaşlara sesleniyorum. Ben makamımdayım ve sizi bekliyorum" ifadelerini kullanması ile dikkat çekmişti.

3 şiir kitabı var

Dağdeviren'in bir diğer özelliği ise duygusal yönü. İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren'in, "Düşünce" isimli 2 ve "Yeterki Yalan Sevme" isimli toplam 3 şiir kitabı bulunuyor. Dağdeviren'in "Yeterki Yalan Sevme" isimli şiir kitabının son sözü bölümünde, "İnsan ömrünce güzel olan her şeyi sevmeli, hissettiklerini yazmalı, söylemeden, söyleyemeden, yüreğinin sesini duyuramadan hoş bir seda bırakmadan veda etmemeli hayatta. Şiir yazdıracak, kadar kainatı sonsuz güzelliklerle donatan Yüce Rabbime şükranlarımı sunar, tüm insanlığa şiir tadında bir ömür ve yalansız sevgiler temenni ediyorum" şeklinde temennisinde bulunuyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber