Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 31 Ekim 2014 - 06:18 Yorum: 0

Darende Belediye Başkanı Eser'e ziyaret

MALATYA (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Belediye Meclisi üyeleriyle Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser'i ziyaret etti.Büyükkılıç, ziyareti kapsamında, Somuncu...

Darende Belediye Başkanı Eser'e ziyaret

MALATYA (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Belediye Meclisi üyeleriyle Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser'i ziyaret etti.

Büyükkılıç, ziyareti kapsamında, Somuncu Baba Külliyesi, Darende Tanıtım Merkezi, Günpınar Şelalesi, Tohma Kanyonu ve Kudret Havuzu'nu da gezdi.

Büyükkılıç, konuşmasında, Eser ile eskiye dayanan dostlukları olduğunu belirterek, "Süleyman Bey, Darende'yi daha güzel hale getirmek için büyük bir çaba ve gayret içerisinde. İnşallah başarılı olacağına da inanıyorum. Geçmişten gelen dostluğumuzla, belediyelerimiz arasındaki diyaloğu ve kardeşlik duygularını hizmete dönüştüreceğiz" diye konuştu.

Eser de Büyükkılıç ve beraberindeki heyeti Darende'de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek, "Melikgazi Belediyesindeki hizmetlere yansıyan enerjiyi teknik destek ve proje dayanışması olarak Darende'ye yansıtmaya çalışacağız" dedi.

ETİKETLER: Darende , ziyaret
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber