Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 01 Temmuz 2021 - 17:46 Yorum: 0

Darende'de çocukların mutluluğu

MALATYA (İHA) – Malatya’nın Darende İlçesi’nde, dar gelirli aileler için temin edilen bebek malzemeleri önceden belirlenen ailelere teslim ediliyor.

Darende'de çocukların mutluluğu
MALATYA (İHA) – Malatya’nın Darende İlçesi’nde, dar gelirli aileler için temin edilen bebek malzemeleri önceden belirlenen ailelere teslim ediliyor. “Merhaba Minik Darendeli” adlı proje dâhilinde temin edilen Ahşap Bebek Karyolası, Yürüteç, Banyo Seti başta olmak üzere içerisinde gerekli diğer malzemelerin yer aldığı set ilçenin çeşitli mahallelinde ikamet eden dar gelire sahip ailelere verildi.
Darende Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından uygulanan proje kapsamında yapılan çalışma ile söz konusu dar gelire sahip ailelerin dünyaya gelen çocukları daha iyi şartlarda büyüyor. Dar gelirli ailelerin çocuklarının daha iyi şartlarda büyümelerine imkân sağlamak, sağlıklı geleceğin, sağlıklı nesil ile olacağı ilkesinden hareketle, bu ailelerin bebekleri için maddi imkânsızlık nedeniyle alamadıkları, yeni doğan çocuklar için gerekli olan çocuk bezi, bakım seti, bebek karyolası gibi ihtiyaçlarının temin edildiği, ihtiyaç sahibi ailelere yardımcı olunmasının amaçlandığı projeden bugüne kadar 10 ailenin yararlandığı öğrenildi.
Söz konusu projeden Darende’nin Hacıderviş Mahallesi’nde yaşayan Kısa ailesinin yeni doğan çocukları Ebral Kısa da yararlandı. Malzemelerin kendilerine tesliminde konuşan bebeğin babası Adem Kısa, “ Devletimizin bizlere yaptığı bu destekten çok memnunuz. Yeni doğan çocuğumuz Ebral daha iyi şartlarda uyuyacak ve diğer bakımlarını yapabileceğiz. Başta bu imkânı bizlere sağlayan devletimize, Kaymakamımız Malik Çalışır’a ve bu projede emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber