Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 10 Ekim 2016 - 14:53 Yorum: 0

Darende’de okuma kampanyası başlatıldı

Darende Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü okuma kampanyası başlattı.

Darende’de okuma kampanyası başlatıldı

Darende Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü okuma kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında Darende Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencilerine kitap hediye edildi.

Darende Kaymakamı Ali Türk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, Mehmet Akif Ersoy İlkokuluna giderek sınıfları tek tek gezdi ve öğrencilere kitap hediye etti. Türk, geleceğin teminatı olan çocuklara ve gençlere okuma sevgisini aşılamak için okulları gezdiklerini ve okumanın önemini anlatıklarını belirtti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce ise, "Bu kitap kampanyasında öğrencilerimiz günde 30 dakika öğretmenleri ile birlikte kitap okuyacak. Kampanyayı Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda başlatık ve öğrencilerimize kitap hediye edeceğiz. Kitap okumaya teşvik etmek için Kaymakam Ali Türk öncülüğünde tüm okullarımız ziyaret ederek, öğrencilerimie kitap dağıtacağız" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber