Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 06 Eylül 2018 - 13:13 Yorum: 0

DARES tarih yazdı

Kurulduğu günden bu zaman kadar aldığı büyük başarılarla adından sıkça söz ettiren Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü son olarak Karadeniz ve...

DARES tarih yazdı

Kurulduğu günden bu zaman kadar aldığı büyük başarılarla adından sıkça söz ettiren Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü son olarak Karadeniz ve Hazar Denizi ülkeleri arasında düzenlenen uluslararası karate turnuvasında ülkemizi başarı ile temsil etti.

Ordu Fatsa'da düzenlenen 6 ülkeden 1800 sporcunun katıldığı turnuvada milli takım adına yarışan 8 DARES sporcusu iki altın, iki gümüş ve iki bronz madalya ile ülkemizi en iyi şekilde temsil etti. altın Madalyayı Volkan Aydın ve Aleyna Ataser, gümüş madalyayı Ahmet Berke Ertan ve Azra Çakır, bronz madalyayı ise Kadir Efe Egemen ve Furkan Sertel aldı. Başkan Karabacak'ın misafiri olan gençler Darıca Belediyesinin kendilerine sağlamış olduğu fırsatlar için başta Darıca Belediyen Başkanı Şükrü Karabacak olmak üzere DARES yönetici ve antrenörlerine teşekkürlerini iletirken Milli Takım adına yarışarak derece aldıkları için duydukları haklı gururu dile getirdiler.

DARES tarih yazdı

DARES tarih yazdı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber