Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Mart 2015 - 17:13 Yorum: 0

Darıca Gençlerbirliği'nde, Kırıkhanspor maçı hazırlıkları

KOCAELİ (AA) - Spor Toto 3. Ligi 1. Grup ekiplerinden Darıca Gençlerbirliği, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Kırıkhanspor maçı hazırlıklarına başladı.Teknik Direktör Özgür Vurur...

Darıca Gençlerbirliği'nde, Kırıkhanspor maçı hazırlıkları

KOCAELİ (AA) - Spor Toto 3. Ligi 1. Grup ekiplerinden Darıca Gençlerbirliği, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Kırıkhanspor maçı hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Özgür Vurur nezaretinde günde iki antrenmanla hazırlıklarını sürdüren Darıca Gençlerbirliği'nde, futbolcuların antrenmanda hırslı oldukları gözlemlendi.

Vurur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon başından beri her maça 3 puan parolasıyla çıktıklarını belirterek, Kırıkhanspor ile oynayacakları maçın bunlardan biri olduğunu söyledi.

"Bizim için rakip fark etmiyor. Bunu futbolcularıma da söyledim bizim için yer mekan zaman fark etmez. Biz oyun anlayışımızı oyun disiplinini koruduğumuz sürece her maçtan alnımızın akıyla çıkmaya çalışan takımız" diyen Vurur, "Futbolcularımız da bunu sezon başından itibaren çok iyi yapıyorlar. Çalışmalarımızın karşılığını alıyoruz. İnşallah Kırıkhanspor deplasmanından da 3 puanla dönerek, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemek istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber