Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü
Sami Er
Spor 24 Ekim 2017 - 11:33 Yorum: 0

Darıca’nın yeni havuzlarında kayıtlar başladı

Darıca Belediyesi tarafından hizmete açılacak olan Şehit Hasan Kaya İmam Hatip Lisesi ve Deniz Yıldızları Lisesi'ndeki havuzlar için kayıtlar başladı.

Darıca’nın yeni havuzlarında kayıtlar başladı

Darıca Belediyesi tarafından hizmete açılacak olan Şehit Hasan Kaya İmam Hatip Lisesi ve Deniz Yıldızları Lisesi'ndeki havuzlar için kayıtlar başladı.

Şehit Hasan Kaya İmam Hatip Lisesi ve Deniz Yıldızları Lisesi'nde bulunan havuzların devrinden sonra hummalı bir çalışma ile havuzlardaki bütün eksiklikleri tamamlayarak her yönden standartlara uygun hale getiren Darıca Belediyesi havuzları halkın hizmetine sunacak.

Kayıtları başlayan havuzlar için vatandaşların kayıt formlarını Darıca Belediyesi Beyaz Masa, Adnan Menderes Kültür Merkezi ve havuzlardan alarak kayıt işlemlerini tamamlayabileceklerini ifade eden yetkililer, iki adet fotoğraf, nüfus cüzdan fotokopisi ve idrar tahlilleri ile birlikte kayıtların yapılabileceğini ifade ettiler. Şehit Hasan Kaya İmam Hatip Lisesi'nde bulunan havuz bayanlara, Deniz Yıldızları Lisesi'nde bulunan havuzlar ise erkeklere hizmet verecek.

Hizmete açılacak havuzlarla birlikte ilçedeki önemli bir eksikliğin daha giderilecek olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, "İlçemizi her alanda çağdaş, modern ve yaşanabilir bir kent yapma hayaliyle çıktığımız bu yolda önemli bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hizmetlerin en iyisine layık olan halkımızın şehir hayatından bir nebze de olsa uzaklaşıp nefes alabileceği ve spor yapma imkanına kavuşacağı havuzlarımız hayırlı olsun. Standartlara uygun olarak hazır hale getirilen tesislerimizden bütün vatandaşlarımız ücretsiz bir şekilde istifade edebilecekler. Aynı şekilde çocuklarımız profesyonel yüzme hocaları eşliğinde açacağımız kurslarımızdan istifade edebilecekler" diyerek havuzların kısa sürede hizmete açılacağını müjdeledi.

Darıca’nın yeni havuzlarında kayıtlar başladı

Darıca’nın yeni havuzlarında kayıtlar başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber