Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 18 Temmuz 2019 - 15:38 Yorum: 0

Datça’da iki etaplı yaz okulu

Datça Belediyesi ve Milli Eğitim Bakanlığının desteğiyle Datça yarımadası peyzajı ve yarımadadaki okul yapılarına yapılacak işlikleri konu alan iki...

Datça’da iki etaplı yaz okulu

Datça Belediyesi ve Milli Eğitim Bakanlığının desteğiyle Datça yarımadası peyzajı ve yarımadadaki okul yapılarına yapılacak işlikleri konu alan iki etaplı yaz okulu düzenlendi.

Datça Belediyesi ve Milli Eğitim Bakanlığı desteğinde Bilgi Üniversitesi ile Teget Mimarlık işbirliğinde bir yaz okulu yapılıyor. Hızırşah Kültür Evi'nde iki haftalık yoğun bir çalışma, İstanbul'da yapılacak 1 haftalık bir final ile sonuçlandırılacak. Datça yarımadası peyzajı ve yarımadadaki okul yapılarına yapılacak işlikleri konu alan çalışmaların sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı ve Datça Belediyesi ile paylaşılacak.

Datça’da iki etaplı yaz okulu

Datça’da iki etaplı yaz okulu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber