Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 15 Nisan 2022 - 15:58 Yorum: 0

Davalık olduğu taraflarla okula kırtasiye yardımı yaptırarak uzlaştı

Samsun'da iş yerinin camını kırdığı gerekçesiyle mala zarar verme konusunda adliyelik olan taraflar, "Şırnak'taki bir okula kırtasiye yardımı" şartıyla...

Davalık olduğu taraflarla okula kırtasiye yardımı yaptırarak uzlaştı

Samsun'da iş yerinin camını kırdığı gerekçesiyle mala zarar verme konusunda adliyelik olan taraflar, "Şırnak'taki bir okula kırtasiye yardımı" şartıyla uzlaştı.

Samsun'da İ.K.Y. ve A.Ç. hakkında, E.A.'ya ait iş yerinin camının sandalye fırlatılarak kırılmasıyla ilgili mala zarar vermek suçundan savcılık soruşturması başlatıldı. Soruşturmayı yürüten savcı tarafların barışıp anlaşmaları için dosyası Samsun Adliyesi Uzlaştırma Bürosu'na gönderdi ve tarafların uzlaşması için görüşmeler yapılmasını talep etti. Samsun Adliyesi Uzlaştırma Bürosu tarafından dosya uzlaştırmacı Özge Ersin'e verildi. Özge Ersin de taraflar ile görüşme yapıp uzlaştırma sağlamak için çalışma başlattı. E.A., iş yerinin camını kırılmasıyla ilgili İ.K.Y. ve A.Ç.'nin kırtasiye ihtiyacı olan bir okula 500 liralık kırtasiye malzemesi bağışlaması karşısında uzlaşabileceğini belirtti. Bunun üzerine İ.K.Y. ve A.Ç. 500 liralık çeşitli kırtasiye malzemesi alıp Şırnak'ın İdil İlçesi Duru Köyü İlk ve Ortaokulu'na kargo ile ürünleri gönderdi.

Ürünlerin okula ulaşması üzerine teşekkür eden öğrenciler Samsun'a selam gönderirken, taraflar da uzlaşmış oldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber