Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Kasım 2014 - 17:53 Yorum: 0

Davullu zurnalı "Kadına şiddete hayır" etkinliği

Germencik'te bir araya gelen CHP Germencik Kadın Kolları Başkanlığı üyeleri, davul ve zurna eşliğinde, "kadına şiddete hayır" etkinliği düzenledi

Davullu zurnalı 'Kadına şiddete hayır' etkinliği

AYDIN (AA) - Germencik'te bir araya gelen CHP Germencik Kadın Kolları Başkanlığı üyeleri, davul ve zurna eşliğinde, "kadına şiddete hayır" etkinliği düzenledi.  

Germencik Pazaryeri'nde stant açarak vatandaşlara kurdele takan üyeler adına açıklamalarda bulunan Kadın Kolları Başkanı Fatma Altıntaş, kadının sesini daha iyi duyurmak için etkinliği davul ve zurna eşliğinde gerçekleştirdiklerini söyledi. 

Gelişmiş ülkelerde bile kadına şiddetin ciddi boyutlara ulaştığına işaret eden Altıntaş, "Emeğimize, bedenimize ve kimliğimize sahip çıkmalıyız. Sevginin, huzur, barış ve insanca yaşamak için sesimizi daha çok yükseltiyor, kadına şiddete, 'hayır' diyoruz" şeklinde konuştu. 

Öte yandan davul ve zurna eşliğinde kurdele takılarak kadına şiddete karşı duyarlı hale getirilmeye çalışılan vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber